woensdag 30 december 2009

Test-Aankoop beleggingsadvies


Test-Aankoop invest
Test-Aankoop invest : een weekblad dat zijn abonnees een brede waaier van informatie biedt : een opiniestuk met onze visie over het verdedigen van de belangen van de spaarder, het nieuws uit de wereldeconomie van de afgelopen week in een notendop, een focus op een belangrijke gebeurtenis, analyses over sectoren, nieuws over de evolutie van de wereldwijde beurzen, diepgaande bedrijfsprofielen, een handig overzicht van de nieuwste klikfondsen op de markt met daaraan gekoppeld een concreet advies en ook duidelijke raadgevingen voor het kiezen van spaarrekeningen, obligaties, kasbons fondsen en aandelen.
 


Test-Aankoop invest – Aandelen in cijfers
Als bijlage bij Test-Aankoop invest vier facultatieve bladzijden die een gedetailleerde blik werpen op alle cijfers die nuttig zijn bij de keuze van aandelen : koers, winst, dividend, ratio's, return- en risico-indexen…


 


Test-Aankoop invest Plus
Test-Aankoop invest Plus : elke week een nieuwe gratis bijlage voor de abonnees van Test-Aankoop invest ; vier bladzijden met een beleggersagenda, antwoorden op vragen van lezers, echt gebeurde verhalen uit de financiële wereld waar de belegger veel kan uit leren, uitleg bij moeilijk financieel jargon, resultaten van enquêtes, en een heleboel praktische tips en adviezen. Allemaal in een toengankelijke en vlot leesbare stijl.

 



Fondsen & Sicavs
Een maandblad dat gespecialiseerd is in de berichtgeving over fondsen en sicavs. Wat is de meest aangewezen manier om een fondsenportefeuille te spreiden ? Naar welke sectoren gaat onze voorkeur en waarom kiest u binnen een bepaalde sector beter voor het ene fonds dan voor het andere ? Hoe is mijn fondsenportefeuille de jongste maand geëvolueerd ? En zijn de deelbewijzen van trackers en tak 23 fondsen al dan niet in waarde gestegen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten